Koken op hout in onze braai is een ouderwetse manier van bakken, grillen, wokken of stoven.
Een braai is een combinatie van een fornuis en open haard en vindt zijn oorsprong in Zuid–Afrika.
Tijdens het kookproces zorgt de geïntegreerde kolenmaker voor een constante aanvoer van eigengemaakte kooltjes en voor een gezellig vuurtje tijdens het koken.
Ideaal voor mannen om aan het draaiende spit een lekker stukje vlees klaar te maken, een stoofpotje te bereiden, groente te wokken of brood af te bakken in onze houtoven.
Kortom de braai garandeert gezelligheid, sfeer en genieten en zal zeker een blijvende indruk maken.
Wanneer?
De workshop wordt gegeven van 17.00 uur tot 22.00 uur.
(In overleg kan voor groepen van deze tijden worden afgeweken.)
Koffie, thee en tapwater zijn bij de prijs inbegrepen.
Overige drankjes worden op basis van nacalculatie in rekening gebracht. Ook kun je gebruik maken van het drankenarrangement.